Gratis haal- en brengservice door heel Nederland

Is het niet mogelijk met de scooter te rijden? Is een band lek? Of heeft jouw scooter een onderhoudsbeurt nodig? Maak dan gebruik van de gratis haal- en brengservice door heel Nederland.

Onze bedrijfswagens zijn speciaal ingericht om jouw scooter schadevrij te transporteren. Tijdens dit transport is jouw scooter verzekerd. Zo weet jij zeker dat jouw scooter altijd goed op onze werkplaats aankomt en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.
scooterreparatie

Scooter laten ophalen voor scooter reparatie of schade herstel

Wil jij jouw scooter, motorscooter of elektrische scooter laten maken? Kies voor Scooterreparatie.nl voor reparatie, schadeherstel of onderhoud aan de scooter. Wij zijn de specialist op het gebied van scooterreparatie. Woont u in de omgeving van Oosterhout? Breng jouw scooter naar onze werkplaats. Is het niet mogelijk met de scooter te rijden? Maak dan gebruik van de haal- en brengservice.

Ben jij ergens anders woonachtig in Nederland? Wij halen scooters op door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Dit doen wij geheel kosteloos. Wij zorgen ervoor dat de scooter is verzekerd tijdens dit transport van/naar onze professionele werkplaats. 

Heeft jouw scooter ook een onderhoudsbeurt nodig? Of start jouw scooter niet meer? Kies direct uw merk en werkzaamheden voor uw scooter via het aanvraagformulier of vul het contactformulier in.

Mochten er nog vragen zijn? Bel dan direct 0162-692 579.Wat onze
klanten zeggen

Gratis gehaald en gebracht door Scooterreparatie.nl en binnen 5 dagen had ik mijn scooter weer terug en heeft nog nooit zo goed gelopen. Top service!

John Peters Onderhoudsbeurt

Bij Scooterreparatie.nl terrecht gekomen en zijn zeer tevreden over de diensten. Wij hebben onze bezorgscooters hard nodig! Gratis haal- en brengservice is voor ons een uitkomst.  

New York Pizza Onderhoud al onze bezorgscooters

Alle leasescooters van de politie ondergebracht bij Central Scooters. Vanaf heden geen problemen meer, scooters zijn top onderhouden. 

PON Volkswagenservice Onderhoud
© Scooterreparatie 2021

Covid-19 maatregelen Scooterreparatie.nl 

Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..