Scooter laten maken

Wilt u een scooter laten maken? U bent bij Scooterreparatie aan het juiste adres om uw scooter te laten maken. Scooterreparatie.nl haalt gratis uw scooter op en levert uw scooter na de reparatie weer kosteloos af. Scooterreparatie.nl is een onderdeel van Central Scooters. Central Scooters is de betrouwbare scooterspecialist met een eigen reparatieafdeling. Wij maken uw scooter volgens de BOVAG garantie. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Lees hier meer over Central Scooters en Scooterreparatie.nl en vraag direct een reparatieservice aan.

Scooter laten maken bij Scooterreparatie.nl

Scooterreparatie.nl is de specialist op het gebied van een scooter laten maken. Is uw scooter helemaal kapot of heeft jouw scooter slechts een kleine onderhoudsbeurt nodig? Voor beide gevallen kunt u bij ons terecht. Bij Scooterreparatie.nl werken ervaren scootermonteurs. Hierdoor kunnen wij iedere probleem oplossen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in 2-takt, 4-takt en in de nieuwe injectie motoren. Heeft uw scooter nieuwe banden nodig? U kunt bij ons terecht voor een bandenservice. Wij werken enkel met hoogwaardige producten. Hierdoor leveren wij Michelin banden voor de beste rijcomfort.

Woont u in het Noorden van het land en wilt u graag uw scooter laten maken door echte ervaren scootermonteurs? Wij komen gratis uw scooter ophalen en brengen uw scooter kosteloos na de reparatie weer terug door heel Nederland. Wellicht is het niet meer mogelijk om te rijden op uw scooter. Op dat moment kunt u er ook voor kiezen om uw scooter op te laten halen door onze gratis haal- en brengservice. Onze bedrijfswagens zijn speciaal ingericht om uw scooter schadevrij te transporteren naar onze professionele werkplaats. Uw scooter is verzekerd tijdens dit vervoer. Zo staat u niet voor onverwachte verrassingen. Wilt u graag een onderhoud of reparatie inplannen? Klik hier om uw scooter te laten maken.

Een aanvraag doen om voor een scooter laten maken

Een scooter laten maken aanvraag doet u snel en eenvoudig bij Scooterreparatie.nl in slechts 4 stappen:

Stap 1: Kies het merk en model waar u onderhoud of reparatie voor wilt.

Stap 2: Kies in de volgende stap de werkzaamheden die u wilt laten verrichten aan uw scooter. Hierbij kunt u denken aan schadeherstel of onderhoudsbeurten.

Stap 3: Kies eventuele extra's zoals verschillende accessoires (o.a. alarmen, hoezen, sloten of windschermen) of het opvoeren van uw scooter.

Stap 4: Laat uw scooter kosteloos ophalen en weer thuis brengen!

Wilt u graag uw scooter laten maken door ervaren scootermonteurs in een professioneel ingerichte werkplaats zonder extra haal- en brengkosten? Maak nu een reparatieafspraak via onze website.


Waarom Central Scooters?

  • Levering in heel Nederland!
  • Scooters binnen 7 werkdagen
  • Officieel dealer A-merken
  • Minimaal 2 jaar garantie

Onderhoud of reparatie?

www.scooterreparatie.nl

Reparatie met garantie!

Wij repareren met BOVAG garantie, zijn RDW erkend en verzekeren via ANWB.

Openingstijden

© Scooterreparatie 2021

Covid-19 maatregelen Scooterreparatie.nl 

Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..