Onze werkplaats

Op zoek naar onderhoud, reparaties of schadeherstel aan een scooter? Scooterreparatie.nl is de specialist op het gebied van scooter repareren voor alle A-merken. Dit doen wij in onze professionele werkplaats met ervaren en vakbekwame monteurs. 

scooterreparatie

Reparatie, onderhoud en schadeherstel in onze werkplaats

Onze super moderne werkplaats in Oosterhout verzorgt reparaties, onderhoud en schadeherstel voor jouw scooter of motorscooter. Jij zult onze snelle en klantgerichte werkwijze op prijs stellen! Daarnaast begeleiden wij u ook graag bij de afwikkeling van schade. Je kunt bij ons terecht voor bijna alle merken scooters, motorscooters of elektrische scooters.


Directe reparaties

Wil jij graag een accu, lamp of band laten vervangen? Voor deze reparaties kunt jij een afspraak maken. Wij voeren deze werkzaamheden direct in de werkplaats uit, terwijl jij geniet van een heerlijk bakje koffie! 


Kleine reparaties

Soms is een reparatie of vervanging nodig van een uitlaat, remblok, v-snaar of schokbreker. Of er moet een nieuwe band worden aangebracht. Deze kleine onderhoudswerkzaamheden zijn binnen twee werkdagen klaar (exclusief transporttijd) en dat tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven. Benieuwd naar onze tarieven? Vul direct het aanvraagformulier in en wij nemen contact op. 


Grote reparaties

Bij grote reparaties heb jij doorgaans jouw scooter of motorscooter binnen drie werkdagen tot uw beschikking. Dit is mogelijk als wij met zekerheid de onderdelen in huis hebben. Daarom vragen wij u om tevoren een afspraak te maken. Een afspraak maken kan via het aanvraagformulier.

Heb jij schade gekregen aan jouw scooter? Wij kunnen begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Wij begeleiden jou bij de afwikkeling van de schade. Vertrouw op de ervaring van Scooterreparatie.nl. Wij zorgen ervoor dat jij weer veilig de weg op kan. 

Kun jij jouw scooter niet missen? Bel ons en we bespreken de mogelijkheden voor een nog snellere oplossing. Bel 0162-692 579 of meld uw reparatie online aan.


Kom gerust langs voor advies!

Welke reparatie of welke advies jij ook wilt voor uw scooter of motorscooter: je bent altijd welkom in onze werkplaats en showroom.

Scooterreparatie.nl is een onderdeel van Central Scooters in Oosterhout (NB).

Wat onze
klanten zeggen

Gratis gehaald en gebracht door Scooterreparatie.nl en binnen 5 dagen had ik mijn scooter weer terug en heeft nog nooit zo goed gelopen. Top service!

John Peters Onderhoudsbeurt

Bij Scooterreparatie.nl terrecht gekomen en zijn zeer tevreden over de diensten. Wij hebben onze bezorgscooters hard nodig! Gratis haal- en brengservice is voor ons een uitkomst.  

New York Pizza Onderhoud al onze bezorgscooters

Alle leasescooters van de politie ondergebracht bij Central Scooters. Vanaf heden geen problemen meer, scooters zijn top onderhouden. 

PON Volkswagenservice Onderhoud
© Scooterreparatie 2021

Covid-19 maatregelen Scooterreparatie.nl 

Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..