Snorscooter (25 km/u) nú omkeuren naar bromscooter (45 km/u)

We kunnen er niet omheen: het jaar is voorbij gevlogen. Met december op de stoep moeten we er toch écht aan geloven; de helmplicht. Deze gaat per 1 januari 2023 in en zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn.

Heb je een snorscooter? Dan moet jij dus per 1 januari een helm gaan dragen. Maar, niet getreurd. Daar hebben wij dé oplossing voor! Van een blauw naar geel kenteken. Of - hoe het eigenlijk heet - je snorscooter om laten keuren naar een bromscooter. 

scooterreparatie

Van blauw naar geel kenteken: hoe zit dat?

Bij Central Scooters ben jij aan het juiste adres om je snorscooter met blauw kenteken om te laten keuren naar een bromscooter. Dit klinkt ingewikkelder dan dat het is. Als officieel dealer van alle A-merk scooters staan wij aangemeld bij het RDW en zijn we bevoegd om een RDW-keuring uit te voeren. We mogen dan de omkeuring van jouw snorscooter naar bromscooter uitvoeren.

Kosten voor het omkeuren van 25km/u naar 45 km/u
Wij keuren jouw snorscooter om naar een bromscooter voor 150 euro. Het volgende is hierbij inbegrepen:
 • Keuring
 • Nieuw kentekenbewijs
 • Omwisselen van blauw naar geel kentekenplaat

Let op! Jouw scooter moet wel voldoen aan de minimale technische eisen. Denk bijvoorbeeld aan:
 • Profieldiepte banden
 • Remfunctie
 • Verlichting
 • Knipperlichten
 • Spiegels
 • Werking schokbrekers
 • Werking vering
 • Speling balhoofd
 • Claxon

Eventueel is het mogelijk om het omkeuren te combineren met een onderhoudsbeurt
Let op! De kosten voor het ombouwen naar de snelheid van 45km/u is afhankelijk van het merk/type van het voertuig. (Denk hierbij aan een meerprijs van 100 euro)

Wil jij je scooter laten omkeuren of heb jij nog vragen? Neem dan contact op via 0162–453 880.


Snorscooter laten omkeuren naar bromscooter
Neem eenvoudig contact met ons op via de button en je kan direct een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt in combinatie met het om laten keuren van je snorscooter. Vanwege de verwachte drukte in de feestmaanden raden we je aan om zo snel mogelijk je afspraak te maken, zodat je nog voor januari kan genieten van een 45 km/u scooter. 

Voordelen van het om laten keuren van jouw scooter
Het voordeel van je snorscooter om laten keuren naar bromscooter bij Central Scooters? Wij halen én bezorgen jouw scooter. Dus, ben je woonachtig in de Randstad of bijvoorbeeld in Groningen? Geen probleem! Je profiteert van onze gratis haal- en brengservice. Plan direct jouw afspraak via onderstaande button.

Elektrische scooter om laten keuren
Ook een elektrische scooter kan je om laten keuren! En, dat mag ook wel. Elektrische scooters zijn enorm in opkomst. Wij zijn er blij mee; deze scooters zijn goed voor het milieu en jouw portemonnee. Bezit je al een elektrische scooter van 25 km/u met blauw kenteken? Plan ook dan eenvoudig een onderhoudsbeurt in combinatie met een omkeuring van jouw elektrische scooter.


Wat onze
klanten zeggen

Gratis gehaald en gebracht door Scooterreparatie.nl en binnen 5 dagen had ik mijn scooter weer terug en heeft nog nooit zo goed gelopen. Top service!

John Peters Onderhoudsbeurt

Bij Scooterreparatie.nl terrecht gekomen en zijn zeer tevreden over de diensten. Wij hebben onze bezorgscooters hard nodig! Gratis haal- en brengservice is voor ons een uitkomst.  

New York Pizza Onderhoud al onze bezorgscooters

Alle leasescooters van de politie ondergebracht bij Central Scooters. Vanaf heden geen problemen meer, scooters zijn top onderhouden. 

PON Volkswagenservice Onderhoud
© Scooterreparatie 2021

Covid-19 maatregelen Scooterreparatie.nl 

Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..