Scooter kapot ophalen

Een scooter kapot ophalen; dat doen wij bij Scooterreparatie.nl! U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om uw scooter repareren. Bij ons kunt u terecht voor schadeherstel, een onderhoudsbeurt en nog veel meer. Wij halen gratis uw scooter op en leveren uw scooter na de reparatie weer af. Dit doen wij geheel kosteloos en uw scooter is ook direct verzekerd tijdens dit transport. Scooterreparatie.nl is een onderdeel van Central Scooters. Central Scooters is uw betrouwbare partner voor alles wat met scooters te maken heeft. Wij zijn official dealer van A-merken. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen voor uw scooterreparatie? Lees hier meer over uw scooter kapot ophalen.

Scooter kapot ophalen door Scooterreparatie.nl

Uw scooter kapot ophalen doen wij bij Scooterreparatie.nl. Is uw scooter helemaal kapot of wilt u een onderhoudsbeurt aan uw scooter? Dit kan allemaal! Met een ruime ervaring in scooterreparatie kunnen onze ervaren scootermonteurs uw scooter repareren. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie aan verschillende modellen, waaronder 2-takt, 4-takt en nieuwere injectie motoren. U kunt bij ons ook terecht als het gaat om een lekke band. Wij werken met de beste producten en zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan.

Uw scooter kapot ophalen kan door heel Nederland. Wij bieden een gratis ophaalservice aan. Na de reparatie leveren wij ook gratis uw scooter bij u thuis af. Onze bedrijfswagens zijn zodanig ingericht dat wij iedere scooter schadevrij kunnen vervoeren met de juiste verzekering. Zo weet u zeker dat wij uw scooter veilig kunnen vervoeren naar onze professioneel ingerichte werkplaats.

Bent u woonachtig in het Noorden van Nederland? Ook dan halen wij gratis uw scooter op voor een onderhoudsbeurt, zodat u weer veilig de weg op kan met uw favoriete scooter.

Plan hier direct een scooterreparatie in.

Een aanvraag doen voor scooter kapot ophalen

U heeft een kapotte scooter en wilt nu uw scooter kapot laten ophalen. Vraag eenvoudig een onderhoudsbeurt aan via onze website in slechts 4 stappen:
  • Kies het merk waarvoor u graag een onderhoud wilt.
  • Kies de werkzaamheden die u aan uw scooter wilt laten doen. Denk hierbij aan een schadeherstel of onderhoudsbeurt.
  • Kies verschillende extra's, zoals hoezen, sloten of windschermen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het opvoeren van uw scooter.
  • Wij halen uw scooter kosteloos bij u op!
Uw scooter laten repareren doet u veilig bij Scooterreparatie. Wij repareren volledig volgens de BOVAG garantie en zijn wij RDW erkend.

Vul het aanvraagformulier in en laat uw scooter kapot ophalen door Scooterreparatie.nl.


scooter kapot ophalen

Waarom Central Scooters?

  • Levering in heel Nederland!
  • Scooters binnen 7 werkdagen
  • Officieel dealer A-merken
  • Minimaal 2 jaar garantie

Onderhoud of reparatie?

www.scooterreparatie.nl

Reparatie met garantie!

Wij repareren met BOVAG garantie, zijn RDW erkend en verzekeren via ANWB.

Openingstijden

© Scooterreparatie 2021

Covid-19 maatregelen Scooterreparatie.nl 

Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..