Onderhoud scooter: waarom is het belangrijk?

Om ervoor te zorgen dat uw scooter in perfecte staat, blijft is het van belang om uw scooter goed te laten onderhouden. Zo kunt u lang van uw scooter genieten. Defecten kunnen sneller worden opgepakt en zorgen ervoor dat u veilig kunt blijven rijden.

Voor onderhoud aan uw scooter bent u bij scooterreparatie aan het juiste adres. Scooterreparatie is onderdeel van Central Scooters. Central Scooters is uw betrouwbare scooterspecialist met een reparatieafdeling. In dit artikel leggen wij uit waarom onderhoud aan uw scooter belangrijk is en waarom u voor onderhoud scooter bij scooterreparatie aan het juiste adres bent.

Waarom onderhoud scooter belangrijk is

Een scooter is een ingewikkeld voertuig. Hierdoor is het belangrijk om uw scooter regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Deze onderhoudsbeurten gaan onder andere op basis van het aantal gereden kilometers. Bij de eerste 500 tot 1000 kilometer is uw scooter toe aan de eerste kleine onderhoudsbeurt. Daarnaast kunt u ook ervoor kiezen om een onderhoudsbeurt te nemen bij 3000, 6000, 9000 of 12000 kilometer. 

Wij raden u aan als u uw scooter niet vaak gebruikt hem wel elk jaar na te laten kijken en een onderhoudsbeurt te geven. Door uw scooter regelmatig een onderhoudsbeurt te geven is de levensduur van de scooter langer. Op deze manier verkleint u ook de kans op onverwachte dure reparaties.

Onderhoud scooter: de voordelen bij scooterreparatie.nl

Bij scooterreparatie bent u aan het juiste adres voor zowel schade aan uw scooter als een onderhoudsbeurt. Bij scooterreparatie werken ervaren monteurs. Zij zijn ervaren in het repareren van alle scootermerken, zodat u altijd bij ons terecht kan voor onderhoud aan uw scooter. Wij maken uw scooter geheel volgens de BOVAG-garantie. 

Geen tijd om uw scooter af te zetten?

Heeft u geen tijd om uw scooter naar onze werkplaats in Oosterhout te brengen? Geen enkel probleem! Wij komen uw scooter graag ophalen en brengen hem daarna kosteloos weer bij u terug. Zelfs als u in het noorden woont, halen wij hem gratis bij u op. 

Wij werken alleen met hoogwaardige producten. Hierdoor bent u altijd verzekerd dat u scooter lang mee gaat. Voor banden gebruiken wij bijvoorbeeld Michelin-banden voor het beste rijcomfort.

Wanneer heeft u uw scooter weer terug?

Wij begrijpen natuurlijk maar al te goed dat u uw scooter snel weer terug wilt. Onderhoud scooter is vaak snel gebeurd. Kleine reparaties zijn vaak al binnen twee dagen klaar (exclusief transport). Grotere reparaties duren meestal drie dagen. Dit zorgt ervoor dat u nooit lang op uw scooter hoeft te wachten.

Maak een afspraak voor onderhoud van uw scooter op scoorerreparatie.nl

Maak hier uw afspraak voor reparatieschade of plan een onderhoudsbeurt in.

onderhoud scooter

Waarom Central Scooters?

  • Levering in heel Nederland!
  • Scooters binnen 7 werkdagen
  • Officieel dealer A-merken
  • Minimaal 2 jaar garantie

Onderhoud of reparatie?

www.scooterreparatie.nl

Reparatie met garantie!

Wij repareren met BOVAG garantie, zijn RDW erkend en verzekeren via ANWB.

Openingstijden

© Scooterreparatie 2021

Covid-19 maatregelen Scooterreparatie.nl 

Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..