Scooterreparatie Utrecht: Scooterreparatie.nl staat voor je klaar

Scooterreparatie Utrecht: kapotte remmen of een lekke band in Utrecht en omstreken? Geen enkel probleem, wij komen je scooter gratis ophalen en na de reparatie leveren we hem weer bij je thuis. Zodat je snel weer van je favoriete scooter kan genieten. Tijdens dit transport is je scooter verzekerd. Bij Scooterreparatie.nl ben je altijd aan het juiste adres als je problemen met je scooter hebt. Wij werken namelijk met ervaren scootermonteurs. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in alle scootermerken. Daarom kun je altijd bij ons terecht. Klik hier om je scooter te laten maken.

Scooterreparatie Utrecht: Scooterreparatie.nl haalt hem gratis op

Als je scooter niet rijdt is dat erg vervelend. Doordat wij een gratis ophaalservice door heel Nederland hebben ben je altijd verzekerd dat je niet naar een werkplaats hoeft te komen. Is je scooter kapot of heb je een onderhoudsbeurt nodig? Dit kan allemaal bij ons. Wij kunnen elke scooter maken, doordat we gespecialiseerd zijn in alle modellen, zoals een 2-takt, een 4-takt en de nieuwste injectie motoren.

Scooterreparatie Utrecht: Waarom je scooter laten maken bij Scooterreparatie.nl?

Of je in Utrecht, Amsterdam of Groningen bent, Scooterreparatie.nl haalt je scooter overal kosteloos op en brengt hem ook weer terug. Als er een kleine reparatie moet plaatsvinden is je scooter vaak al binnen twee dagen weer gemaakt. Een grotere reparatie duurt gemiddeld drie dagen. Dit betekent dat je nooit lang op je scooter hoeft te wachten. Daarnaast werken wij met de nieuwste apparatuur en kunnen hierdoor een goede diagnose stellen. Ook streven wij ernaar om binnen een werkdag contact met je op te nemen als je ons een bericht hebt gestuurd. Je kan ook direct iemand van onze medewerkers aan de lijn krijgen, daardoor ben je verzekerd dat je scooter snel gemaakt wordt.

Scooterreparatie.nl is onderdeel van Central Scooters

ScooterreScooterreparatie.nl is onderdeel van Central Scooters. Central Scooters is de betrouwbare scooterspecialist met een eigen reparatieafdeling. 

Klik hier om een afspraak te maken voor de reparatie van je scooter of een onderhoudsbeurt in te plannen. Scooterreparatie.nl haalt jouw scooter op en brengt hem geheel kosteloos bij je thuis.
scooterreparatie Utrecht

Waarom Central Scooters?

  • Levering in heel Nederland!
  • Scooters binnen 7 werkdagen
  • Officieel dealer A-merken
  • Minimaal 2 jaar garantie

Onderhoud of reparatie?

www.scooterreparatie.nl

Reparatie met garantie!

Wij repareren met BOVAG garantie, zijn RDW erkend en verzekeren via ANWB.

Openingstijden

© Scooterreparatie 2021

Covid-19 maatregelen Scooterreparatie.nl 

Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..