Scooter repareren aan huis door Scooterreparatie.nl

Scooter repareren aan huis: is je scooter kapot? Kan je er niet meer mee rijden en ben je niet in de mogelijkheid om je scooter naar een werkplaats te brengen? Voor Scooterreparatie.nl is dit geen probleem. Wij halen je scooter gratis bij je op en brengen hem daarna ook weer terug. Tijdens het transporteren van je scooter is jouw scooter uiteraard verzekerd door ons.

Ben je woonachtig in het noorden? Dat maakt niets uit, want ook daar komt Scooterreparatie.nl hem gratis bij je ophalen en terugbrengen. Scooterreparatie.nl is onderdeel van Central Scooters. Central Scooters is dé betrouwbare scooterspecialist. Klik hier om een afspraak te maken om je scooter te laten repareren.

Waarom scooter repareren aan huis door Scooterreparatie.nl?

Wil jij graag een scooter laten repareren aan huis? Dat hoeft niet, want Scooterreparatie.nl haalt kosteloos jouw scooter op van/naar onze werkplaats.

Scooterreparatie.nl staat altijd voor je klaar. Van een onderhoudsbeurt voor je scooter tot kapotte remmen. Bij Scooterreparatie werken ervaren scootermonteurs. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat je scooter gemaakt kan worden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in 2-takt, 4-takt en in de nieuwste injectiemotoren. Ook kunnen wij vrijwel alle scootermerken repareren. Daarom ben je bij ons altijd aan het juiste adres om je scooter te laten maken in onze werkplaats.

Scooterreparatie.nl beschikt over de nieuwste apparatuur, waardoor er een goede diagnose gesteld wordt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw scooter altijd gemaakt kan worden. Voor kleine reparaties aan je scooter hebben wij ongeveer twee dagen nodig. Voor grotere reparaties hebben wij gemiddeld drie dagen nodig. Op deze manier garanderen wij dat je snel weer van jouw scooter kunt genieten en snel jouw scooter weer kosteloos thuis kunnen afleveren.

Gratis ophaalservice bij Scooterreparatie.nl

Je scooter repareren aan huis is een service die Scooterreparatie.nl aanbiedt. Het maakt niet uit waar je woont, want wij komen je scooter overal ophalen en weer terugbrengen als hij weer gemaakt is. Wij maken jouw scooter altijd in orde in onze werkplaats.

Of je een onderhoudsbeurt nodig hebt voor je scooter of dat er iets gerepareerd moet worden. Bij scooterreparatie ben je altijd aan het juiste adres.

Wacht niet te lang met het laten repareren van je scooter. Op deze manier behoed je jezelf voor hoge kosten. Maak hier snel je afspraak om je scooter te laten repareren of om een onderhoudsbeurt in te plannen.scooter repareren aan huis

Waarom Central Scooters?

  • Levering in heel Nederland!
  • Scooters binnen 7 werkdagen
  • Officieel dealer A-merken
  • Minimaal 2 jaar garantie

Onderhoud of reparatie?

www.scooterreparatie.nl

Reparatie met garantie!

Wij repareren met BOVAG garantie, zijn RDW erkend en verzekeren via ANWB.

Openingstijden

© Scooterreparatie 2021

Covid-19 maatregelen Scooterreparatie.nl 

Showroom geopend op afspraak vanaf 3 maart
Werkplaats geopend op afspraak 
Vanwege de maatregelen die aangekondigd zijn door de overheid, hebben wij de volgende maatregelen moeten nemen: 
- Vanaf 3 maart is de showroom geopend op afspraak. Maak online een afspraak. Online bestellingen worden ook uitgeleverd.
- Wij halen je scooter op voor onderhoud en reparatie. Zoals gebruikelijk is dit gratis.

De volgende maatregelen gelden voor het ophalen en bezorgen van de scooters:
- Betalingen dienen via pin of Ideal voldaan te worden (bank overboeking). Contante betalingen worden ook geaccepteerd, alleen als dit met gepast geld is.
- Onze chauffeurs hanteren de richtlijnen van het RIVM, zo houden ze 1.5 meter afstand en hanteren de hygiëne voorschriften.

Levering aanvragen en online bestellingen
Online bestellen van scooters is nog steeds mogelijk, ook lease aanvragen worden in behandeling genomen en verwerkt. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar.

Er zijn op dit moment nog voldoende scooters voorradig, voor de actuele voorraad kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Personen met cruciale beroepen krijgen voorrang met reparaties. 

Gratis haal- en brengservice van uw nieuwe scooter of reparatie
Maak gebruik van de gratis haal en breng service in deze periode. Wanneer je een defect hebt aan je scooter, neem dan telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Onze chauffeurs komen je scooter gratis ophalen en na reparatie wordt deze weer teruggebracht. 

Bestellen van onderdelen of accessoires
Heeft u onderdelen nodig voor uw scooter of reparatie dan kan dit afgehaald worden. Het is alleen mogelijk dit op bestelling te doen. U belt dan naar onze klantenservice en geeft door welke onderdelen klaar gelegd moeten worden. Wij zorgen dat uw pakket op het afgesproken tijdstip klaar ligt. Wij kunnen ook uw bestelde pakket versturen, dit kan door een bestelling te plaatsen via onze webshop of door telefonisch uw bestelling te plaatsen. Wij zorgen dan dat uw pakket verstuurd wordt. 

Er is een afhaal en breng locatie deze is bij de ingang te vinden.

Is er een onduidelijkheid of heeft u vragen over de status van uw reparatie of levering van uw nieuwe scooter, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een moment geduld aub..